SGP-jongeren heeft jou nodig!

Omdat we deze zomer door de gevolgen van het coronavirus niet zoals gebruikelijk kunnen ledenwerven op beurzen en andere evenementen, vragen we jullie om in actie te komen! Normaal gesproken zetten jullie je in op beurzen, om daar het verhaal van SGP-jongeren aan bezoekers te vertellen, en om ze enthousiast te maken voor onze mooie vereniging! Dit jaar is dat anders, maar jullie inzet is voor ons nog steeds erg waardevol! Om jullie tegemoet te komen voor je inzet hebben we de volgende actie opgezet:

 

‘Werf 5 leden en win een iPad!’

 
Nu zul je denken: ‘Is het echt zo simpel als dat het lijkt?’ En ja, het is zo simpel. Als jij 5 mensen aanbrengt bij SGP-jongeren, ga jij ‘in de pot’, en maak je dus kans op een iPad! Maar let op, als je dan nog eens 5 mensen aanbrengt, verdubbelen je kansen! Om zeker te weten dat jouw aangebrachte leden ook ‘meetellen’, moet je rekening houden met de volgende zaken:
 
  • Als ledenwerver moet je geregistreerd staan als lid van SGP-jongeren.
  • In het invulformulier staat bijna onderaan de vraag ‘Hoe ben je bij SGP-jongeren terecht gekomen?’. Het door jou aangebrachte lid moet daar, onder het kopje ‘Anders, namelijk…’ je naam invullen. Alleen zo sta jij geregistreerd als ledenwerver.

  • Een nieuw lid is pas echt lid als de bevestigingsmail door die persoon bevestigd is.

  • Deze actie is gericht op ledenwerven buiten SGPJ-activiteiten om. Als SGPJ ergens aanwezig is met als primair doel ‘ledenwerving’, mag je daar geen mensen aanbrengen voor deze actie.

  • Deze actie loopt tot en met 20 oktober 2020.

 

Klik op de knop hieronder om direct naar de aanmeldpagina te gaan!

 

Werkt de knop niet? Ga dan naar lidwordenvansgpj.nl!

 

 

Vragen en/of opmerkingen over deze actie? Mail dan naar leden@sgpj.nl.


Blog comments powered by Disqus