SGP-jongeren geeft Bisschop Twitter en Facebook

Vandaag is het de eerste werkdag van Roelof Bisschop als Kamerlid van de SGP. SGP-jongeren heeft voor hem een Facebook- en Twitteraccount aangemaakt en doet hem en passant ruim 1300 volgers cadeau.
 
Bisschop heeft zich tot op heden nog niet laten zien op Facebook en Twitter. Daarom heeft SGP-jongeren in de afgelopen week een Facebook- en Twitteraccount voor hem aangemaakt om het kersverse Kamerlid wegwijs te maken op het terrein van sociale media. SGP-jongeren doet Bisschop op zijn eerste werkdag ruim 1300 volgers cadeau: 500 vrienden op Facebook en 803 volgers op Twitter. (stand donderdag 20 september 16:30 uur).
 
Bisschop heeft SGP-jongeren beloofd om kennis te nemen van Facebook en Twitter, zegt hij in een vraaggesprek met de jongerenorganisatie. ‘Ik heb een hekel aan nutteloze en inhoudsloze berichten, zoals ‘Ik ga nu een hapje eten’ of ‘lekker hoor, zo’n broodje zalm’. Maar af en toe een kort statement maken is niet verkeerd. Het bereik is enorm. En je kunt snel iets poneren, reageren of dingen rechtzetten.’
 

Blog comments powered by Disqus