Nieuwe leden!

Dit jaar staat voor SGP-jongeren in het teken van leden werven! SGP-jongeren heeft nu ruim 9.000 leden. Maar wij willen veel meer jongeren betrekken bij christelijke politiek! Als christelijke jongere komen er veel vragen op je af. Wat gaat studeren straks kosten, vind ik een baan, kunnen mijn kinderen in de toekomst nog naar een christelijke school, wat betekent Bijbelse politiek in 2013?

Bouw mee
Via een lidmaatschap krijg je de mogelijkheid om kennis en vaardigheden op te doen, om deze vragen te beantwoorden. Zorg dat je weet waar je voor staat en hoe je dat kan verwoorden. SGP-jongeren helpt je daar graag bij. Daarnaast is bij SGP-jongeren volop ruimte voor ontmoeting en bezinning. Bouw mee aan de grootste en gezelligste politieke jongerenorganisatie van Nederland. Ben je al lid? Attendeer dan jouw vrienden, familie en kennissen op het lidmaatschap van SGPJ.

Dit jaar gaan er allerlei activiteiten plaatsvinden in het kader van ledenwerving: we gaan met SGPJ-ambassadeurs in het hele land gastlessen geven op scholen, we werken nauw samen met de lokale verenigingen, we presenteren ons op diverse soorten jongerenavonden of beurzen en zijn volop actief op social media. Aan nieuwe leden sturen we een welkomstpakket en we organiseren speciale welkomstactiviteiten voor hen.
 
Een aantal acties en activiteiten worden in de loop van dit jaar pas bekend gemaakt. Je gaat van ons horen en zien! Wil je op de hoogte worden gehouden onze ledenwerfactie? Schrijf je in via onze Nieuwsbrief! Wil je zelf een actieve rol in onze ledenwerfcampagne? Welkom! Laat het weten via organisatie@sgpj.nl.

Blog comments powered by Disqus