Enquete SGP-jongeren online

Benieuwd naar de enqueteresultaten van SGP-jongeren? Meer dan 1900 jongeren hebben de afgelopen maanden onze vragenlijst ingevuld. Zodoende hebben we een aardig beeld wat betreft ontwikkelingen in denken in de periode 2003-2013. Wat vinden reformatorische jongeren over moskeebouw, de positie van de vrouw en de doodstraf? Lees het in onze enquete.

SGP-jongeren heeft de enquete uitgezet onder refoscholen voor voortgezet onderwijs, mbo-vestigingen van het Hoornbeeck College, hbo-instellingen zoals CHE en Driestar Eduactief en onder de studenten van CSFR, DC en Solidamentum.

Het Reformatorisch Dagblad van zaterdag 8 juni heeft twee artikelen gewijd aan onze enquete. Een over de resultaten in het algemeen en een over het specifieke punt van moskeebouw. De enqueteresultaten zijn diezelfde avond geduid in een gezamenlijke uitzending van de Reformatorische Omroep en SGP-jongeren.

Lees sgpj_enquete_uitslag_2013_digitaal.pdf de integrale tekst van de enquete. Uniek cijfermateriaal voorzien van commentaar en duiding.

 

 


Blog comments powered by Disqus