Word lid van SGP-jongeren!

Wat houdt dit lidmaatschap in?
Je bent lid van één van de grootste politieke jongerenorganisaties van Nederland. Tegelijkertijd houden wij je op de hoogte van het reilen en zeilen van de christelijk politiek in Den Haag. Daarnaast bieden we tal van leuke activiteiten en heb je stemrecht op onze ledenvergaderingen. Met je lidmaatschap kan je dus een stukje van de koers van SGP-jongeren bepalen en steun je het christelijke geluid in de politiek!

 

Wat kost mijn lidmaatschap?
Voor slechts €12,- per jaar steun je op deze manier ons werk en help je mee om ons christelijke politieke geluid verder te verspreiden. Maar je hoeft niet alleen maar te geven. Als lid krijg je per jaar drie keer het blad KLIK (als je jonger dan 15 bent) of vier keer het blad In Contact (als je 15 jaar of ouder bent).

 

 

Word abonnee!

Word je liever geen lid, maar wil je wel de bladen ontvangen? Word dan abonnee. Klik dan hier om abonnee van de Klik te worden (tot 15 jaar) en hier om abonnee van de In Contact te worden (vanaf 15 jaar).

 

Samenwerking RMU

Ben je lid van de RMU? Word dan ook lid van SGP-jongeren en ontvang 33% korting op de RMU-lidmaatschap. Wanneer je student bent dan is het RMU-lidmaatschap zelfs gratis! Voor meer informatie, kijk op de website van de RMU.